Nemokamas pristatymas nuo 25€
Fizinė parduotuvė dirba darbo dienomis 10.00-18.00
Nemokamas pristatymas nuo 25€
Fizinė parduotuvė dirba darbo dienomis 10.00-18.00
Pereiti prie turinio
Uždaryti (esc)

BŪK PIRMAS

Prenumeruok ir gauk išsikirtines nuolaidas ir pasiūlymus. Pirmam pirkiniui suteiksime 12% nuolaidą. Prenumeruojant Jūs sutinkate su mūsųr Privatumo politika.

Sveikesnis tinginio receptas

sveikesnio tinginio receptas

Tikra namuose gaminamų desertų klasika - legendinis tinginys!

Tinginį mėgsta, galima drąsiai sakyti, beveik visi, todėl šiandien pristatome sveikesnį. tinginio receptą. 

Vietoj tradiciškai naudojamų kondensuoto pieno ir sviesto, naudosime kokosų kremą be priedų, todėl šis tinginio recepto variantas tinkamas valgyti ir veganams.

Reikės:

  • 300 g sausainių (pačių papraščiausių)
  • 300 g kokosų kremo (100% be jokių priedų)
  • 100 g kokosų pieno
  • 1 v.š. klevų sirupo
  • Vanilės
  • Džiovintų spanguolių
  • Šokoladinio kremo papuošimui
  • Šviežių figų

Gaminimo eiga:

  1. Mirkome spanguoles vandenyje apie 30 min.
  2. Sutrupiname sausainius.
  3. Išlydome kokosų kremą, sumaišome su kokosų pienu, vanile ir klevų sirupu.
  4. Sumaišome skystą masę su sausainiais ir spanguolėmis.
  5. Perkeliame viską į kepimo popieriumi išklotą formą, suspaudžiame ir paliekame šaldytuve kelioms valandoms, kad sustingtų.
  6. Papuošiame tinginį šokoladiniu kremu ir figomis.
  7. Skanaus!

Šiame recepte naudojamas EPbar kokosų kremas yra gaminamas senoviniu, unikaliu būdu, kokosų riešutus malant akmeninėmis girnomis iki vientisos masės.

Unikalaus, baltąjį šokoladą primenančio skonio EPbar kokosų kremas idealiai tinka įvairių, sveikesnių desertų, kario patiekalų bei glotnučių gaminimui.

Senesnis įrašas
Naujesnis įrašas
Back to top

Pirkinių krepšelis

Jūsų krepšelis šiuo metu tuščias

Pirkti dabar