3 ypatingai gardūs padažai iš kokosų kremo
Kokosų kremas yra tikrai ypatingas produktas. Jį skanu ne tik valgyti vieną, dėti į košes, glotnučius, bet ir galima pagaminti itin gardžius padažus. Dalinamės 3 ypatingai skaniais padažų iš kokosų kremo receptais.
#1 AZIJOS STILIAUS KOKOSINIS PADAŽAS
Reikės:
- 120 ml „Energijos produktai” kokosų kremo
- 1 v.š. sojos padažo
- 2 a.š. skrudintų sezamo sėklų aliejaus
- 2 česnako skiltelių
- 2 cm ilgio imbiero šaknies
- 1 laimo
- Apie 60 ml vandens
- Druskos
- Garų vonelėje pašildome kokosų kremą, kol šis suskystėja.
- Sutarkuojame česnaką, imbierą, išspaudžiame laimo sultis.
- Sumaišome visus padažo ingredientus, beriame druskos pagal skonį.
- 150 ml „Energijos produktai” kokosų kremo
- 150 ml kokosų pieno
- 2 šalotinių svogūnų
- 1 česnako skiltelės
- 2 v.š. obuolių acto
- 2 v.š. šviežių smulkintų petražolių lapelių
- 2 v.š. šviežių smulkintų krapų
- 2 v.š. šviežių smulkintų baziliko lapelių
- Druskos, pipirų
- Garų vonelėje pašildome kokosų kremą, kol šis suskystėja.
- Smulkiai supjaustome šalotinius svogūnus, sutarkuojame česnaką.
- Sumaišome visus padažo ingredientus, beriame druskos, pipirų pagal skonį. Jei padažas per tirštas, įpilame šiek tiek vandens ir gerai išmaišome.
Tinkamas naudoti kaip salotų padažas, mirkymui šalia šviežių daržovių, keptos duonos, gruzdintų bulvyčių ir pan. #3 AVOKADŲ PADAŽAS SU KOKOSŲ KREMU
Reikės:
- 1 avokado
- 3 v.š. „Energijos produktai” kokosų kremo
- 2 v.š. citrinos sulčių
- 3 v.š. alyvuogių aliejaus
- 1 česnako skiltelės
- 4 v.š. vandens
- Druskos, pipirų
- Garų vonelėje pašildome kokosų kremą, kol šis suskystėja ir palaukiame, kol truputėlį atvės.
- Avokadą perpjauname per pusę, išimame kauliuką, išskobiame ir dedame į maisto smulkintuvą kartu su likusiais padažo ingredientais. Viską gerai sutriname.
- Beriame druskos, pipirų pagal skonį. Jei padažas vis dar per tirštas, įpilame šiek tiek vandens ir gerai išmaišome.
Tinkamas naudoti kaip salotų padažas, mirkymui šalia šviežių daržovių.
EPbar kokosų kremas yra gaminamas senoviniu, autentišku būdu, akmeninėmis girnomis malant riešutus iki vientisos masės.
Tokiu būdu pagamintas produktas išlaiko daugiau maistinių savybių bei turi išties savitą, baltąjį šokoladą primenantį skonį.
Paragaukite ir pajauskite skirtumą!