Nemokamas pristatymas nuo 25€
Fizinė parduotuvė dirba darbo dienomis 10.00-18.00
Nemokamas pristatymas nuo 25€
Fizinė parduotuvė dirba darbo dienomis 10.00-18.00
Pereiti prie turinio
Uždaryti (esc)

BŪK PIRMAS

Prenumeruok ir gauk išsikirtines nuolaidas ir pasiūlymus. Pirmam pirkiniui suteiksime 12% nuolaidą. Prenumeruojant Jūs sutinkate su mūsųr Privatumo politika.

Tinginys be sviesto ir kondensuoto pieno

Patariam išsisaugoti šį receptą! 🥹 nes skaniau negali būti… 🤤

⚠️ Jokio sviesto ar kondensuoto pieno!

🥥🌱 Nes su EPBAR visad įmanoma MAISTINGIAU!

Sumaišyti kartu:
* 200g sausainių,
* 30 g pakepintų kokoso drožlių,
* žiupsnį druskos.

Pasiruošti skystą masę (svarbu, kad visi ingredientai būtų kambario temperatūros):
* 200 g rikotos (arba maskarponės/varškės),
* 50 ml pieno,
* 50 g medaus.

Vėliau supilti:
* 150 g Kokoso kremo @epbar.lt

1. 🥥 Gamyba paprasta, tik svarbiausia – kokoso kremą išlydyti ant itin žemos temperatūros vis maišant, ir supilti į skystą masę PATĮ PASKUTINĮ, nes jis stingdamas visą masę sutirštins.

2. 🥣❄️ Sumaišius su sausais ingredientais dėti į šaldutuvą bent 3 valandoms!

Skanaus!🥹

Šiame recepte naudojamas EPbar kokosų kremas yra gaminamas senoviniu, unikaliu būdu, kokosų riešutus malant akmeninėmis girnomis iki vientisos masės.

Unikalaus, baltąjį šokoladą primenančio skonio EPbar kokosų kremas idealiai tinka įvairių, sveikesnių desertų, kario patiekalų bei glotnučių gaminimui.

Senesnis įrašas
Naujesnis įrašas
Back to top

Pirkinių krepšelis

Jūsų krepšelis šiuo metu tuščias

Pirkti dabar