Tinginys be sviesto ir kondensuoto pieno
Patariam išsisaugoti šį receptą! 🥹 nes skaniau negali būti… 🤤
⚠️ Jokio sviesto ar kondensuoto pieno!
🥥🌱 Nes su EPBAR visad įmanoma MAISTINGIAU!
Sumaišyti kartu:
* 200g sausainių,
* 30 g pakepintų kokoso drožlių,
* žiupsnį druskos.
Pasiruošti skystą masę (svarbu, kad visi ingredientai būtų kambario temperatūros):
* 200 g rikotos (arba maskarponės/varškės),
* 50 ml pieno,
* 50 g medaus.
Vėliau supilti:
* 150 g Kokoso kremo @epbar.lt
1. 🥥 Gamyba paprasta, tik svarbiausia – kokoso kremą išlydyti ant itin žemos temperatūros vis maišant, ir supilti į skystą masę PATĮ PASKUTINĮ, nes jis stingdamas visą masę sutirštins.
2. 🥣❄️ Sumaišius su sausais ingredientais dėti į šaldutuvą bent 3 valandoms!
Skanaus!🥹
Šiame recepte naudojamas EPbar kokosų kremas yra gaminamas senoviniu, unikaliu būdu, kokosų riešutus malant akmeninėmis girnomis iki vientisos masės.
Unikalaus, baltąjį šokoladą primenančio skonio EPbar kokosų kremas idealiai tinka įvairių, sveikesnių desertų, kario patiekalų bei glotnučių gaminimui.