Riešutų kremo tortas
Ypatingai progai – sotus riešutų kremo tortas.
Reikės:
🐿️ 200g sausainių
🐿️ 60g sviesto
🐿️ 150g kreminio sūrio
🐿️ 200g EPBAR žemės riešutų kremo
🐿️ 100g juodojo šokolado
Gaminimo eiga:
Kol sviestas tirpinasi keptuvėje, blenderio pagalba iki trupinių susmulkinti sausainius.
- Kepimo popierių sušlapinti vandeniu (taip gražiau pasidengia) ir sudėti į kepimo formą nuimamais kraštais.
- Tirpintą sviestą ir sausainių trupinius gerai išmaišyti. Sudėti į kepimo formą ir padaryti „dubenėlį”. Įdėti į šaldytuvą kol sustings.
- Tuo tarpu garuose ištirpinti šokoladą.
- Kreminį sūrį ir riešutų kremą išmaišyti. Kai ištirps šokoladas, įmaišyti ir jį, pasiliekant lašelį šokolado papuošimui.
- Viską sudėti į sausainių „dubenėlį”.
- Tortą įdėti į šaldytuvą ir palikti stingti ten per naktį.
EPBAR riešutų sviestai ir kremai gaminami senoviniu, autentišku būdu - akmeninėmis girnomis malant riešutus iki vientisos masės.
Paragaukite ir pajuskite skirtumą!