Avižinės pusryčių košės receptas

Daugelis sutiks, jog pusryčiai yra svarbiausias dienos patiekalas. Nuo jų priklausys kaip noriai ir energingai norėsime kibti į darbus ir įveikti laukiančias užduotis, kokia bus mūsų nuotaika ir savijauta.

 

Avižinė košė – tai išties puikus rytinis patiekalas tiek dėl savo maistinių savybių ir gerųjų angliavandenių,  tiek ir begalinės įvairovės paruošimo būdų.

 

Pateikiame, kol kas mėgstamiausią EPBAR rytinės košės receptą, tikrai stipriai dienos pradžiai.

 

Reikės(2 porcijos):

Gaminimas:

  1. Užkaitinus pieną ir idėjus kokosų kremo, virti avižas apie 15 min.
  2. Į puodą įdėti sutrintą bananą, linų sėmenis, klevų sirupą. Išmaišyti ir sudėti košę į dubenėlius.
  3. Įdėti ir išmaišyti baltymus, uždėti makadamijos riešutų kremo, apibarstyti vaisiais, uogomis ir riešutais.

Skanaus!

 

Kaip pavyko pasigaminti košę? Lauksime Jūsų nuotraukų el. paštu labas@energijosproduktai.lt