Riešutų kremo tortas

Ypatingai progai – sotus riešutų kremo tortas.
 
Reikės:
 
🐿️ 200g sausainių
🐿️ 60g sviesto
🐿️ 150g kreminio sūrio
🐿️ 100g juodojo šokolado

Gaminimo eiga:

 

Kol sviestas tirpinasi keptuvėje, blenderio pagalba iki trupinių susmulkinti sausainius.
 
• Kepimo popierių sušlapinti vandeniu (taip gražiau pasidengia) ir sudėti į kepimo formą nuimamais kraštais.
• Tirpintą sviestą ir sausainių trupinius gerai išmaišyti. Sudėti į kepimo formą ir padaryti „dubenėlį”. Įdėti į šaldytuvą kol sustings.
• Tuo tarpu garuose ištirpinti šokoladą.
• Kreminį sūrį ir riešutų kremą išmaišyti. Kai ištirps šokoladas, įmaišyti ir jį, pasiliekant lašelį šokolado papuošimui.
• Viską sudėti į sausainių „dubenėlį”. 
• Tortą įdėti į šaldytuvą ir palikti stingti ten per naktį.
 
Skanaus!
epbar tortas

EPBAR riešutų kremai gaminami senoviniu, autentišku būdu – akmeninėmis girnomis malant riešutus iki vientisos masės.

 

Paragaukite ir pajuskite skirtumą!

  • Migdolų kremas