Aprašymas
Akmeninėmis girnomis pagamintas kokosų kremas pagardintas unikalia juodaja kakava.
Šokoladinio skonio, lengvai saldintas saldikliu.
3 rimtos priežastys, dėl kurių kokosų kremas privalo atsidurti ir Jūsų virtuvėje:
✅ Suteikia ilgalaikio sotumo. Jūsų organizmas šį gardų gėrį pasisavins po truputį, o tai padės numalšinti norą užkandžiauti ne tokiais vertingais saldumynais.
✅ Ypač maistingas. Kokosų kremas yra puikus vidutinės grandies riebiųjų rūgščių (MCT) šaltinis. Tokio tipo rūgštis Jūsų organizmas lengviau verčia energija, tad sportuojantiems žmonėms toks užkandis gali sėkmingai pakeisti cukrų.
✅ Labai universalus. Itin švelnaus skonio ir kvapo, kokosų kremas lengvai pritaikomas gaminant maistą. Išlydytą tepkite ant skrebučių pusryčiams, gaminkite gardžius padažus ar kepinius, skaninkite kavą…
Juodasis kokosų kremas (įsigijo produktą) –
Mūsų šeima labai mėgsta baltąjį kokosų kremą,šis juodasis niekuo jam nenusileidžia,lėtai tirpstant burnoje lieka stiprus juodojo šokolado skonis.Tiesa kambario temperatūros jis labai skalsus,geriau laikyti šaldytuve ir skanauti gabalėlius ir svarbiausia laiku sustoti ką padaryti labai sunku valgant tokį gėrį:)
Garumėlis (įsigijo produktą) –
Nuostabus kremas, vaikai šaukštais kabina jį? skanus desertas ?